VOPSIT PAR BLOND

Vopsit Blond

Initiativa si voie buna pentru zile la rand poti sa le ai rapid si intr-o maniera profesionala cu un vopsit par atunci cand vrei sa lasi in urma orice nesiguranta si sa te simti puternica. Este verificata aceasta teorie care iti schimba complet perceptia fata de tine insati si te elibereaza rapid de orice gand neplacut pentru ca te vei privi pur si simplu cu alti ochi in oglinda imediat ce ti-ai safisfacut placerea de a merge pe ideea de vopsit par blond.

Vopsit par blond

Porneste cu incredere si bazeaza-te direct pe consilierea unui stilist profesionist din salonul de infrumusetare pentru ca impreuna cu el vei cadea de acord care este cea mai buna solutie de vopsit par si daca nu cumva ai putea incerca chiar si alte nuante de blond. Ideal este sa ai in vedere cateva variante din care te-ai inspirat si sa le propui in discutia cu stilistul. In acelasi timp corelarea intre ideea de vopsit par in general si cea de moment pentru par vopsit blond trebuie sa aiba o tinta bine definita despre cum si in ce conditii vrei nuante de blond. Oferim o gama larga de produse profesionale pentru a-ti veni in ajutor, iar noi iti vom schimba lookul prin vopsit par blond.

Cel mai popular tip de suvite in moda de azi sunt suvitele blonde. Acestea pot fi realizate fie pe par inchis la culoare, prin tehnicile ombre, fie pe par deschis, sub forma de babylights. Marele lor avantaj este ca vor conferi volum si dimensiune parului tau.

Specialistii recomanda sa alegi suvitele blonde in functie de culoarea ochilor. Daca ai ochi albastri, vei arata foarte bine cu suvite platinate, in timp ce ochii verzi sau caprui vor straluci alaturi de suvite blonde, in nuanta mierii sau aurii. Ochii negri sunt complimentati de suvitele blond-sampanie sau blond-caramel.