APLICARE GENE FALSE

Aplicare gene false

Pentru a completa un machiaj si a obtine o privire conturata sau dramatica poti opta pentru genele false. Acestea sunt de mai multe tipuri– gene tip banda si gene individuale sau manunchi cu sau fara nod.

  • Genele false tip banda vin direct in modele prestabilite si aplicarea lor se face la baza genelor naturale cu ajutorul unui adeziv special. In functie de modelul ales poti opta pentru volum natural pana la intens sau excentric, lungime sau diverse forme (tip cat eye cu genele mai lungi in coltul exterior al ochiului, tip soare cu fire mai lungi si fire mai scurte, cu aplicatii speciale gen pene, strasuri etc.).
  • Genele manunchi vin in buchetele de cate 5-6 fire si asigura un look mult mai natural. Ofera volum, dar sunt mult mai greu de depistat. Si in functie de cum le aseaza stilistul poti obtine diverse look-uri de la uniform prin folosirea genelor de aceeasi lungime, pana la cat eye si de evidentiere a anumitor zone pentru corectarea fizionomiei ochilor daca este cazul sau pentru sublinierea anumitor puncte de interes.

Pentru a alege genele perfecte pentru look-ul tau te asteptam sa ne faci o vizita in salon pe str. Nicolae Caranfil, nr. 40.