TRATAMENT MORROCANOIL

Tratament Moroccanoil

Tratament Moroccanoil – ideal pentru toate tipurile de par si este disponibil in 2 variante – light pentru parul fin si parul blond si normal pentru toate celelalte tipuri de par.

Tratamentul este un produs de styling si finisare care se absoarbe instant pentru a crea un par luminos si luxuriant, perfect matasos. Parul arata si se simte sanatos, stralucitor si plin de viata. Continand un amestec propriu de ingrediente puternice, printre care uleiul de argan marca Moroccanoil, acest tratament avansat fortifica parul, ii imbunatateste elasticitatea si il protejeaza impotriva factorilor din mediul extern.

Tratament Moroccanoil

Furnizand baza perfecta pentru hair styling, tratamentul Moroccanoil reduce imediat aspectul parulului deteriorat, transforma si protejeaza parul. Parul nu ramane incarcat si este fortificat de la baza la varf. Tratamentul Moroccanoil ajuta la regenerarea structurii celulare a parului pentru a revitaliza firele anoste si fara viata, imbunatateste structura firului de par hranindu-l in profunzime, reduce timpul de uscare si se combina perfect cu alte produse, imbunatatind parul cu fiecare pas. Acest tratament moroccanoil este special din plante naturale sa ajute parul in refacerea sa naturala si rapida.

In urma aplicarii tratamentului, parul se transforma in mod complet deoarece este o formula care restabileste proteinele ce confera rezistenta, acizii grasi, uleiurile cu omega 3 si vitaminele pentru stralucire si antioxidantii pentru protectie. Este absorbit instantaneu pentru a restaura parul in urma deteriorarilor produse de caldura, coafare si de factorii nocivi ai mediului inconjurator.

Parul se transforma din fragil si deteriorat in puternic si flexibil. De la aspru si plin de fire rebele la intens stralucitor, neted si usor de coafat-punctul de pornire perfect pentru o coafare fara efort. Tratamentul poate fi aplicat pe parul umed sau uscat si inclusiv in amestecul de vopsea pentru o protectie absoluta, stralucire si un grad maxim de absorbtie a vopselei.