MACHIAJ PROFESIONAL

Un machiaj profesional iti scoate in evidenta trasaturile, in timp ce ascunde elementele care nu vrei sa se vada – un ten cu imperfectiuni, urme de la acnee, roseata, pori dilatati. Cu ajutorul machiajului atent aplicat poti corecta optic diverse parti ale fetei (nas, frunte, obraji) prin conturare si iluminare pentru a obtine o armonie si un aspect fresh. Daca esti in cautarea unui machiaj de zi, pentru un eveniment special sau doresti sa ai un machiaj de mireasa de vis, te asteptam in salonul nostru! Consulta lista noastra de preturi si fa-ti o programare la 0728 580 314.

MACHIAJ DE ZI

Daca esti in cautarea unui machiaj de zi sau a unui « no make-up » make-up te asteptam la o programare in salon. Machiajul de zi iti subliniaza frumusetea naturala, fara sa incarce tenul. Este lejer, rapid si rezistent, astfel incat tu sa fi pregatita pentru intreaga zi.

MACHIAJ DE SEARA

Daca te pregatesti de un eveniment, o petrecere sau o seara in club te asteptam in salon sa iti propunem o serie de look-uri in tendinte care sa ti se potriveasca. Specialistii nostri sunt aici sa te consilieze si sa iti ofere machiajul pe care ti-l doresti.

MACHIAJ MIREASA

Ai stabilit deja ziua cea mare si ai pus la punct principalele elemente ale nuntii. Acum a venit momentul sa alegi look-ul pe care il vei avea in acea zi. Iti recomandam ca in alegerea machiajul de mireasa sa apelezi la sfaturile unui specialist care sa te consilieze.

APLICARE GENE

Daca ai genele scurte sau rare, deschise la culoare, nu iti place sa iti aplici zilnic mascara sau preferi sa arati perfect imediat ce te-ai trezit poti incerca extensiile de gene. S-a demonstrat ca look-ul preferat de femei este cel cu ochii conturati, iar genele sunt un element care joaca un rol foarte important.