Extensii par natural

extensi par

Extensii par natural – extrem de populare atat in randul vedetelor cat si printre femeile ce doresc sa impresioneze cu adevarat prin coafura lor.

Parul a fost mereu o arma de seductie, iar un par lung si des este apreciat intotdeauna. Daca natural nu ai un par bogat, exista intotdeauna optiunea extensiilor. Acestea sunt facute din par natural pentru a avea aceeasi consistenta cu firele tale de par si a obtine un rezultat uniform si frumos.

Extensii par

De asemenea, extensiile naturale pot fi aranjate exact ca si parul tau si pot fi vopsite ca sa nu existe diferente de nuanta, iar apoi pot fi coafate in mod normal.

Extensiile de par natural sunt de diferite tipuri in functie de metoda de prindere. Poti opta pentru cele tape-on sau micro sau nano-ring care se fixeaza pe suvitele tale de par si pot fi repozitionate si refolosite o data cu cresterea parului sau cele cu keratina, care se schimba la fiecare retus.

In salon lucram cu extensii par natural Balmain si Seamless. Acestea sunt confectionate manual, fir cu fir, pentru un aspect natural ce se uniformizeaza perfect cu parul tau.

Pe langa consiliere in alegerea celor mai potrivite extensii pentru tine iti oferim si serviciile de vopsit extensii, montat, coafat, retus si scoatere a lor. Pentru o programare rapida, suna la 0728 580 314.