TRATAMENTE PENTRU PAR

Tratamente pentru par recomandate parului deteriorat, ce a suferit numeroase proceduri de decolorare, iar in timp a devenit casant si fragil.

Tratamentele atent aplicate au rolul de a ingriji in profunzime firul de par si de a-i reda frumusetea naturala. In functie de problema parului tau, iti punem la dispozitie tratamentele Joico, Olaplex si Moroccanoil.

In salonul nostru folosim doar produse profesionale, astfel incat tratamentul aplicat sa dea cele mai bune rezultate, iar parul tau sa arate natural si plin de vitalitate.

Poti intra pe pagina noastra de produse pentru a afla mai multe despre ele sau programeaza-te pentru a te convinge!

Tratament Olaplex

Atunci cand vei alege sa ai parul vopsit sau colorat vei dori sa stii despre tratamentul Olaplex. In general, procedurile de decolorare pot fi foarte agresive cu parul, lasandu-l uscat si fragil.

Tratament Morocanoil

Tratamentul Moroccanoil este ideal pentru toate tipurile de par si este disponibil in 2 variante – light pentru parul fin si parul blond si normal pentru toate celelalte tipuri de par.

Tratament Joico

Tratamentul in 4 pasi de la Joico repara firul de par si il lasa hidratat, usor de descurcat si coafat. Este ideal pentru cei care locuiesc in zone cu apa dura, inotatori, utilizatorii de produse de styling sau produse chimice.

Tratament Nashi

Gama Nashi Filler Therapy isi propune sa readuca in atentia doamnelor si domnisoarelor aceasta viziune a ingrijirii parului, care pune accent pe hidratare si pe reconstructie la interior!