TRATAMENT JOICO

tratament joico

Tratament Joico in 4 pasi – repara firul de par si il lasa hidratat, usor de descurcat si coafat.

Care sunt cei 4 pasi?

Pasul 1 – Clarifying Shampoo – Acest sampon cremos lasa parul curat, hidratat si stralucitor,oferind in acelasi timp o alunecare lina a pieptanului pe parul ud, dupa spalare. Este ideal pentru cei care locuiesc in zone cu apa dura, inotatori, utilizatorii de produse de styling sau produse chimice. Este un adevarat decantor de calitate profesionala care elimina acumularea de produse de styling, depozite de minerale si clor, care pot modifica culoarea parului sau inhiba tratamentele de vopsit.

Pasul 2 – Cuticle Sealer – inchide cuticula si restabileste PH-ul natural. Produsele de supermarket imbraca firul de par intr-o pelicula alcalina (de sapun) pentru a-i da aspectul drept si lucios. Pastrarea parului intr-un invelis alcalin este extrem de daunatoare firului de parsi este asemanatoare cu o decolorare –vorbim de acelasi proces alcalin. De asemenea, factorii de mediu externi precum si procesele chimice de tratare a parului (vopsire,decolorare) alcalinizeaza parul. Pasul 2 restabileste PH-ul natural al parului de 4,5-5,5, si inchide cuticula deschisa de procesul alcalin.

Pasul 3 – Deep penetrating reconstructor, produsul revolutionar inventat de JOICO. Depunerea de keratina si Q-Complex (complex de ingrediente pentru restructurare) atinge straturile cele mai profunde ale firului de par, redandu-i structura si rezistenta naturala.Depunerea este atat de profunda deoarece ea se face prin cuticula intredeschisa, acolo unde este cazul, dar mai ales prin structura cuticulei (TCD – trans-cuticle delivery).Acest lucru este posibil datorita moleculelor extrem de mici pe care le foloseste JOICO, de 20 de ori mai mici decat a celor mai bune produse profesionale de pe piata.Este recomandat ca acest tratament sa se aplice cu cel putin 7 zile inainte de vopsire sau 7 zile dupa vopsire.

Pasul 4 – tratament pentru hidratare – Parului i-au fost date substantele esentiale pentru a-si recapata structura de rezistenta. Pasul 4 hidrateaza si hraneste puternic parul pentru a-si recapata elasticitatea si stralucirea. Durata procedurii in salon este de aproximativ 60 de minute.