MANICHIURA FRANTUZEASCA

manichiura frantuzeasca

Manichiura frantuzeasca va avea mereu o pozitie aparte in modelele clasice de unghii. Este manichiura ce lasa patul unghial neacoperit de culoare, iar varfurile sunt evidentiate cu alb. Arata cel mai bine pe unghii de o lungime medie, cu o forma patrata sau rotunda.

Manichiura frantuzeasca a aparut in 1927 atunci cand Max Factor a inventat Society Nail Tint – un mic recipient de portelan cu o crema trandafirie, ce se aplica pe unghii si se fixa cu un buffer pentru stralucire si o tenta de culoare, dar mai ales Society Nail White, un tub cu o pasta alba ce se aplica sub unghii si se lasa sa se usuce.

Apoi, aceasta a fost readusa in tendinte in 1975 de catre Jeff Pink, care a si inregistrat marca.

Reinterpretarea manichiurii clasice se poate face in diverse feluri pentru un suflu fresh in purtarea acestui model. Initial s-au schimbat culorile pentru varfuri si in loc de alb s-au folosit diverse nuante in functie de tinute, personalitate sau evenimentele pentru care se facea manichiura – rosu, albastru, roz, verde, portocaliu etc.

Apoi au aparut unghiile french ce aveau culoare si pe patul unghial. Modelele preferate erau cele in usor degrade, cu nuantele aplicate in aceeasi gama cromatica, dar cu o mica diferenta de intensitate si modelele in perfect contrast – rosu cu verde, galben cu mov si portocaliu cu albastru, continuand cu contrastele secundare.

Continuarea naturala a mers pe crearea de variatii ale manichiurii frantuzesti, modele doar pe varful unghiei, avand linii, puncte, cercuri, stelute, inimi, modele grafice etc.

Acum posibilitatile sunt nelimitate iar cu ajutorul specialistilor nostri, manichiura ta french va arata mereu chic, indiferent ca vei opta pentru varianta actuala sau cea clasica. Pentru o programare rapid, suna la 0728 580 314.