MANICHIURA

Salon Manichiura

Mainile sunt cartile de vizita ale unei doamne. O mana ingrijita, cu manichiura proaspata, confera un aspect elegant. In plus, manichiura iti reflecta personalitatea prin forma aleasa pentru unghii si culorile preferate de oja. Curioasa ce spune forma unghiilor despre tine? Persoanele cu unghii patrate au o personalitate calma, onesta, rabdatoare, echilibrata si sociabila.

Manichiura profesionala

Unghiile ovale denota o personalitate gentila, rafinata, sensibila si cu un real simt creativ. Femeile care au unghiile scurte si late ascund un temperament usor iritabil, si adora sa intre in discutii contradictorii, fiind extrem de critice cu cei din jur, chiar si cu ele insele. Unghiile inguste si alungite sunt considerate cele mai frumoase, ele dand de gol o femeie care este rafinata, idealista, dar care ascunde o personalitate intuitiva si uneori egiosta. Unghiile rotunjite si echilibrate ne prezinta o persoana justa, pentru care dreptatea este foarte importanta. Iar unghiile late si bombate denota o personalitate franca, cu o gandire pozitiva, care vede mereu jumatatea plina a paharului.

MANICHIURA CLASICA

Mainile sunt cartile de vizita ale unei doamne. O mana ingrijita cu manichiura proaspata confera un aspect elegant. Manichiura clasica include crearea formei, curatarea cuticulelor, aplicarea de baza, culoare si top coat. In plus, manichiura iti reflecta personalitatea prin forma aleasa pentru unghii si culorile preferate de oja.

MANICHIURA SEMIPERMANENTA

Daca ai un program incarcat si timpul nu iti permite sa ajungi saptamanal in salon pentru realizarea manichiurii, oja semipermanenta este alegerea perfecta. Datorita texturii super rezistente, oja semipermanenta face manichiura sa tina pana la 3 saptamani si chiar peste.

MANICHIURA SPA

Atunci cand iti doresti o sesiune de relaxare si rasfat apeleaza la manichiura spa. Pe langa o manichiura clasica vei beneficia de un masaj prelungit si relaxant al mainilor si un tratament de hidratare anti-age ce lasa pielea catifelata si moale in timp ce actioneaza impotriva semnelor lasate de timp pe maini.

MANICHIURA FRANTUZEASCA

Manichiura frantuzeasca va avea mereu o pozitie aparte in modelele clasice de unghii. Este manichiura ce lasa patul unghial neacoperit de culoare, iar varfurile sunt evidentiate cu alb. Arata cel mai bine pe unghii de o lungime medie, cu o forma patrata sau rotunda.

MANICHIURA CU GEL

Manichiura cu gel este in tendinte de ceva vreme incoace si persoanele care prefera sa o poarte se bucura de avantajele multiple – alungirea unghiei sau corectarea formei, intretinerea simpla si la intervale lungi; eliminarea ciobirii unghiilor; posibilitatea de creare de modele complexe.

MANICHIURA ART

Daca iti place sa iti exprimi personalitatea inclusiv la nivelul unghiilor nail artistul nostru este aici sa iti realizeze orice model iti place. Modelele nail art merg perfect pe manichiurile semipermanente sau in gel si astfel poti sa te si bucuri mai mult de ele.