VOPSIT BALAYAGE

Vopsit Balayage – tehnica ideala pentru orice tip de par

Tehnica de Vopsit Balayage reprezinta un trend relativ nou aparut in materie de vopsire a parului. Din momentul in care si-a facut prezenta, tot mai multe femeie dar si vedete au apelat la vopsirea parului prin acest procedeu.

Pentru aceasta tehnica se folosesc doua sau trei culori pentru a realiza o trecere treptata a nuantei de par. Culoarea poate fi aplicata doar pe varfuri sau pe o mare parte a parului in functie de preferintele tale sau de felul in care iti sta mai bine.

balayage vopsit salon

De ce se diferentiaza vopsitul balayage de celelalte metode de vopsit?

Ofera parului un aspect natural si un efect neobisnuit de colorare. Mai departe, vei afla mai multe despre vopsitul balayage, ce avantaje are acesta dar si despre salonul 1Dream Beauty Studio care realizeaza aceasta tehnica intr-un mod profesionist.

Ce recomanda 1Dream Beauty Salon pentru un vopsit balayage

La noi gasesti stilisti care se ocupa de vopsitul parului balayage intr-un mod profesionist. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa alegi acest salon pentru vopsit balayage:

 • ambianta salonului este una relaxanta si placuta
 • folosim doar produse de calitate pentru ingrijirea si vopsirea parului
 • vei intalni doar stilisti profesionisti in vopsitul balayage
 • primesti consiliere in ceea ce priveste culorile pentru vopsitul balayage
 • o poti intalni pe Raluca Racovita experta in tehnica balayage

 

Vrei sa vezi mai multe modele de vopsit balayage realizate de noi? Vezi galeria foto chiar aici sau vino direct in salon.

Raluca Racovita – experta in vopsit balayage

Pentru realizarea vopsitului balayage este necesar mult talent, atentie, inspiratie dar si un simt estetic dezvoltat. Raluca Racovita este cea care coordoneaza intreaga echipa de stilisti din propriul ei salon 1Dream Beauty Studio si este experta in vopsitul balayage. Are o experienta de peste 15 ani in industria hairstyling-ului si a make-up-ului fiind experta in colorimetrie, decolorari si mai ales in vopsitul balayage.

Raluca te va ajuta sa iti alegi culorile potrivite pentru vopsitul balayage pentru ca rezultatul sa fie unul garantat iar tu sa pleci multumita din salon. Totodata iti poate crea un look indraznet dar si un look natural cu ajutorul vopsitului balayage.

Ce inseamna un vopsit balayage

Vopsitul balayage presupune un look natural ce aminteste de suvitele deschise de soare. Acesta se poate face pe parul inchis la culoare dar si pe parul deschis la culoare. Lungimea ideala a parului pentru vopsit balayage este mediu sau lung. Astfel rezultatul obtinut va fi vizibil si de impact.

De unde vine cuvantul “balayage”? Acesta provine din limba franceza si inseamna a trece un obiect peste ceva. Tehnica balayage se realizeaza cu ajutorul unei pensule care se trece peste suvitele de par ce urmeaza a fi colorate. Conteaza foarte mult presiunea exercitata de mana cu care se aplica vopseaua. Pentru a crea un mix perfect pentru vopsitul balayage se folosesc 2 sau 3 nuante.

Tehnica balayage pune in evidenta trasaturile fetei oricarei femei. Indiferent de culoarea parului, vopsitul balayage ajuta la intinerirea fetei si ofera o expresivitate mai accentuata. In acelasi timp se potriveste in orice sezon si cu orice nuanta in tendinte. Poti alege un look vopsit in tehnica balayage simplu si natural sau un look indraznet si revolutionar.

Parul vopsit balayage nu este greu de intretinut. Deoarece trecerea dintre culori este una usoara, atunci cand parul creste nu se vede diferenta dintre parul de la radacina si parul vopsit spre varfuri in tehnica balayage.

Vrei sa vezi mai multe modele de vopsit balayage realizate de noi? Vezi galeria foto chiar aici sau vino direct in salon.

Care sunt beneficiile unui vopsit balayage

Vopsitul balayage avantajeaza orice femeie si poate oferi mai multe beneficii fata de un par vopsit normal. Iata care sunt acestea:

 • vopsitul balayage poate oferi o imagine orginala si unica
 • vopsitul balayage creaza un efect neobisnuit de colorale
 • cu ajutorul vopsitului balayage se pot realiza coafuri de la cele mai simple la cele mai indraznete
 • vopsitul balayage ii ofera parului volum din punct de vedere vizual
 • vopsitul balayage confera o tranzitie foarte buna de la o culoare la alta
 • dupa vopsitul balayage culoarea parului nu necesita o intretinere costisitoare
 • atunci cand radacinile parului cresc nu este nevoie de o noua vopsire, coafura arata natural
 • se poate aplica pe orice lungime de par, mai ales pe parul mediu
 • coafura poate fi diferita de la o zi la alta datorita vopsirii balayage

Tipuri de vopsit balayage

Desi balayage inseamna a vopsi o jumatate de par intr-o alta culoare, acesta nu este decat un concept general. Exista mai multe aplicari ale acestei tehnici. De exemplu, exista variatii in ceea ce priveste tranzitia de la o culoare la alta. Poate fi vorba de realizarea unei linii clare sau a unei linii foarte delicate. Culoarea poate fi aplicata doar pe varfuri sau pe cea mai mare parte a parului.

Asadar, poti alege in ce fel vrei sa te vopsesti balayage. Te poti lasa pe mana stilistilor care iti vor spune ce tip de vopsit balayage ti se potriveste sau poti decide chiar tu in functie de preferinte.

Esti in cautarea unui salon pentru vopsit balayage in Bucuresti?

Pentru a beneficia de un vopsit balayage cat mai corect si intr-un mod profesionist, este necesar sa mergi la un salon de infrumusetare. Desi nu este foarte complicat, pentru aceasta tehnica este necesara experienta dar si anumite abilitati, alaturi de un simt de observatie foarte bine dezvoltat.

Daca iti doresti un vopsit balayage in sector 1 realizat intr-un mod cat mai profesionist, atunci trebuie sa vii la salonul 1Dream Beauty Studio. Aici poti beneficia de un vopsit balayage natural sau chiar pentru o schimbare de look. O poti intalni si pe Raluca Racovita, expert in vopsit balayage, care te poate consilia in alegerea nuantei potrivite tie pentru vopsitul balayage.

Mai mult, produsele folosite sunt de calitate fie ca este vorba de ingrijirea parului sau de vopsitul parului. Ne ocupam cu vopsitul parului dar si de tratarea acestuia dupa vopsire, totul pentru ca parul tau sa arate cat mai sanatos si natural.

Pentru o programare pentru un vopsit balayage in Bucuresti suna la numarul 0728 580 314 sau completeaza formularul de contact. De asemenea, te invitam sa vezi si preturile serviciilor noastre. Te asteptam la 1Dream Beauty Studio pentru un vopsit balayage realizat de profesionisti.

Vopsit Balayage - Galerie foto