IMPLETITURI PAR

Impletituri par

Iti doresti un stil lejer, dar diferit, creat in scurt timp si de efect? Atunci impletiturile de par sunt cele mai bune variante!

Create in stil clasic, in coada de peste sau facute din 5 suvite, impletiturile sunt extraordinar de versatile si pot fi incorporate in orice coafura sau pot reprezenta ele o coafura de sine statatoare. Te-ai gandit la bentite complexe facute din parul tau? Sau la funde si flori?

Impletituri par

Toate pot fi realizate de echipa noasta de stilisti, iar coafura ta va atrage in mod sigur toate privirile. In plus, parul impletit rezista foarte bine si poate fi purtat pentru mai multe zile la rand fara a-si pierde forma. De asemenea, pot fi accesorizate cu bucati de material care sa se asorteze cu tinuta ta sau cu clame, bentite si flori pentru un look aparte. Veti regasi in salonul nostru cateva modele impletituri par create de ei mai buni hair stylisti din Bucuresti.

Pentru mai multe idei de impletituri de par te poti inspira din galeria foto de mai jos, sau vino direct in salonul nostru si iti vom sugera varianta care se potriveste cel mai bine parului tau!