Cand ai inteles ca schimbarile fac parte din viata si trebuiesc privite cu relaxare si chiar merita sa fie uneori cautate, ei bine un VOPSIT SUVITE se incadreaza perfect in aceasta idee. Daca de ceva zile iti tot spui „Am nevoie de o schimbare de look!” te poti baza pe experienta unui stilist profesionist impreuna cu care vei gasi cea mai potrivita combinatie de nuante care sa se muleze exact pe structura fizionomiei tale, a culorii tenului si nu in ultimul rand a dorintelor tale.

Vopsit suvite

Pentru reusita unui VOPSIT SUVITE in mod cert trebuie sa fi avut grija de parul tau pentru ca firele sa sustina cat mai natural culoarea aplicata. Calitatea aplicarii culorii sta cu siguranta si in calitatea produsului folosit si experienta pe care stilistul o are, acestea fiind principalele motive pentru care vei alege un salon de infrumusetare deja consacrat. Avantajul acestui tip de vopsit se refera si la faptul ca ai putea fi pentru prima data decisa sa iti vopsesti parul. Nu este de neluat in seama o astfel de situatie pentru ca fiecare dintre noi reactioneaza diferit la astfel de schimbari, iar vopsirea parului in alta nuanta decat cea naturala ar putea sa-ti creeze un usor disconfort atunci cand culoarea este complet diferita.

vopsit suvite

Iata ca prin VOPSIT SUVITE ai sansa de a experimenta in cea mai usoara, rapida si „neinvaziva” forma ceea ce iti doresti pentru ca doar o mica parte din parul tau va purta noua culoare. Exista si varianta opusa, aceea in care alegi destul de des vopsirea parului in alta si alta culoare, prin urmare aceasta tehnica de vopsit iti va aduce un adevarat moment de relaxare si revigorare a firelor de par.

Vopsit par suvite

Per total poti considera ca VOPSIT SUVITE are cel putin patru avantaje pe care poti conta in functie de tipul si culoarea parului tau. Va fi perceputa senzatia de mai mult volum prin aplicarea de suvite in nuanta nisipului daca parul tau este saten deschis spre blond de culoarea mierii. Vei putea masca foarte eficient firele de par alb si in acest mod extinzi timpul intre doua vopsiri complete.

Pentru parul gras actiunea de decolorare este benefica pentru ca substanta folosita il usuca. Explozia de iluminare pe care o va avea tenul tau se datoreaza tot jocului de nuante luminoase oferit de tehnica profesionala de VOPSIT SUVITE care va contribui la un look adolescentin, imblanzind astfel liniile intregului chip.