vopsit bronde vopsit par bronde

Cand vrei sa incerci ceva special merita sa te informezi despre ce inseamna noul trend in colorarea parului – VOPSIT BRONDE. Tehnica este cu totul speciala insa in acelasi timp simpla cu conditia ca mana celui care o realizeaza sa fie experimentata si produsul care se va aplica sa fie la randu-i unul profesional.

Vopsit Bronde

De cele mai multe ori cand se vorbeste despre VOPSIT BRONDE ne gandim la o combinatie de nuante de maro si blond care va avea drept rezultat un par ce va avea un finish deschis natural ca si cand lumina soarelui l-ar mangaia pe fiecare suvita. De aici inainte doar imaginatia poate deveni limita incercarilor pe care le doriti si pe care impreuna cu stilistul nostru le veti pune in practica. Orice combinatie surprinzatoare este aceea care iti va fi pe plac si care va primi acel „Wow” din partea celor cu care vei interactiona.

Pesonalitatea este in mod cert sustinuta si de felul in care parul este ingrijit si de tipul de vopsea cu care este colorat, la care se adauga inevitabil si recomandabil si purtarea unei tinute si a unui tip de machiaj asortat cu fiecare moment al zilei. Ceea ce face din VOPSIT BRONDE o solutie eficienta pentru mai toate tipurile de par, indiferent de textura, culoare initiala si lungimea acestuia este chiar libertatea pe care o are la indemana stilistul in a adapta si chiar improviza o solutie care per total sa iti ofere confortul pe care il cauti.

Vopsit par Bronde

Sa te simti confortabil in fiecare dimineata cand iti arajezi parul si sa fii mandra ca ai ales VOPSIT BRONDE este cel mai bun moment de relaxare cu care poti sa incepi o noua zi din viata ta. Efectul psihologic este cu adevarat marcant pentru ca in alte conditii vei pierde pur si simplu timp in fata oglinzii, vei incera tot felul de variante de periere si aranjare, vei pune si sterge machiaje si parca tot nu vei fi multumita.

Cu VOPSIT BRONDE toate cele de mai sus dispar ca prin farmec pentru este suficient un simplu periaj si totul se arajeaza in linia si culorile pe care le-ai ales. Rapid, eficient si de lunga durata poti fi mandra de momentul in care ai ales sa primesti acest serviciu profesionist de VOPSIT BRONDE in salonul nostru.

Te asteptam, avem idei de fiecare data, discutam relaxat intr-un cadru placut, alegem impreuna si iti aducem argumente, te lasam sa decizi si in final vei pleca multumita pentru ca aceasta este chiar scopul pe care il umarim in fiecare zi a activitatii noastre.