Vopsit balayage este o tehnică franțuzească de vopsire a părului, apărută în anii ’80, dar care, a revenit cu mare succes în tendințe în acest an. Vedetele de la Hollywood, si nu numai,adoră stilul de vopsit balayage.

Tehnica de vopsit balayage presupune vopsirea părului prin pictarea firelor. Este o alegere perfectă dacă dorești să-ți păstrezi culoarea naturală a părului, oferindu-i un plus de strălucire, un aspect mai original și o accentuare a frumuseții podoabei tale capilare. Trecerea se face gradual, de la rădăcină la vârfuri.

Vopsit balayage

Vopsit balayege se poate realiza pe tonuri deschise, de blond si maro, daca esti in cautarea unui look de vara, sau in nuante mai inchise, pe tonuri de rosu, sau roz, sau ce alte culori iti doresti tu, pentru un efect dramatic. Este un stil vesel, luminos, foarte usor de intretinut, care se poate purta cu succes la serviciu, in timpul liber sau evenimente, si care, combinat cu o coafura potrivita este cu adevarat fabulos. Intretinerea este la indemana oricui, fara a necesita interventii la domiciliu. Tehnica de vopsit balayage se preteaza perfect parului lung sau mediu, aducand un aer de prospetime imaginii tale. Pentru părul ondulat, această tehnică de vopsire arată superb.

vopsity balayage vopsity balayage par blond vopsity balayage par