VOPSEA DE PAR GOLDWELL

Daca iti doresti o culoare vibranta si care sa ramana intacta chiar si dupa multe spalari iti propunem sa incerci VOPSEA DE PAR. Avantajul acestui produs este ca actioneaza de la interior si produce o iluminare speciala a parului tau marcand un rezultan cu adevarat intens pe care profesionistii salonului nostru il apreciaza ca fiind de exceptie. Cu VOPSEA DE PAR GOLDWELL vei face orice trecere de schimbare a culorii parului cu multa usurinta pentru ca acest produs actioneaza ca un stimulator continuu de frumusete a parului si imprima o durabilitate remarcabila pentru un par sanatos.

Vopsea de par goldwell

Stilistii nostri au urmarit rezultatele unui studiu care s-a bazat pe masurarea cromatica a intensitatii nuantelor obtinute si care a rezumat ca o VOPSEA DE PAR GOLDWELL cedeaza un luciu cu 37% mai intens decat oricare alt produs care pretinde ca ofera aceleasi caracteristici finale. Mai mult, rezultatul final al colorarii parului este cu pana la 76% mai bun decat atunci cand se utilizeaza un produs care permite o colorare permanenta prin oxidare. Ceea ce este reamarcabil si trebuie considerat ca un aport in sanatatea parului tau se refera la faptul ca produsul nu contine amoniac, ca atare nu dezvolta in utilizare acel miros caracteristic si uneori dificil de suportat pentru tine.

vopsea par goldwell

Faptul ca nu se produce o oxidare la nivelul firului de par ajuta esential in protejarea suplimentara, mentinand insa intacte rezultatele pe care ti le garantam ca fiind cel putin excelente. Oricat de greu ai putea crede, pentru ca pana acum s-ar putea ca doar in acest mod sa-ti fi vopsit parul, obtinerea de rezultate profesionale in tehnica vopsirii este acum posibila si fara oxidare cu aceasta VOPSEA DE PAR. Fiecare fir de par va difuza de aici inainte lumina intr-o maniera pe care nu ai putut sa o vezi pana acum, puterea de transformare a oricarui par considerat opac fiind de necontestat.

Vopsea goldwell

De aici inainte doar decizia ta conteaza pentru ca noi suntem pregatiti sa-ti punem la dispozitie profesionalismul stilistilor nostri a caror creativitate si pasiune in a combina culorile de VOPSEA DE PAR GOLDWELL sunt directionate spre tinta pe care o urmaresc – multumirea ta atunci cand vei pleca de la noi din salon. Pentru ca vei avea de-a face cu un produs profesional am fi bucurosi sa iti faci timp sa discutam despre aceasta VOPSEA DE PAR pentru a-ti arata care sunt performantele la care sa te atespti si in special sa decidem impreuna care este cea mai potrivita culoare, sau cele mai speciale nuante de culori cu care iti vom colora parul.

vopsea de par

vopsea goldwell

vopsea par blond