Orice zi este importanta pentru tine si o vei incepe privindu-te in oglinda incercand sa iti imaginezi cum vor arata orele pe care le vei petrece impreuna cu colegii sau in orice alta imprejurare esti implicata. Poate ca nu te-ai gandit cum ar putea un machiaj de zi sa iti influenteze starea de spirit, insa te asiguram ca sentimentul bunadispozitie te va insoti pe tot parcursul zilei pentru ca te vei simti luminoasa.

Aceasta este chiar secretul pe care un machiaj de zi trebuie sa il includa. Multa luminozitate pentru ca ai nevoie sa arati toata naturaletea si prospetimea cu care esti inzestrata, lasand deoparte tusele incarcate care uneori au rol de a amplifica anumite trasaturi. Vrei sa fii in plina ascensiune indiferent ce vei lucra intr-o zi, vrei sa fii dispusa sa incerci lucruri de care inca te-ai ferit pana acum, iar prin utilizarea unui machiaj de zi in ton cu tinuta pe care o porti este tot ce iti poti dori.

Un machiaj de zi corect este garantia unei zile reusite

Stilistii 1Dream sunt primii care iti vor impartasi care sunt cele mai actuale si tot mai apreciate posiblitati pentru un machiaj de zi, dar cu siguranta vom discuta impreuna cum ti-ar placea sa fie. Nu vrem sa-ti impunem o anumita conduita in aceasta privinta, insa vrem sa-ti aratam ca prin experienta lor stilistii nostri pot sa aduca in sufletul tau cea mai autentica stare de multumire pe care ai resimtit-o vreodata in legatura cu look-ul tau.

Vom folosi pentru machiaj de zi produse profesionale pe care le aplicam in texturi diferite si adaptate tenului tau. Fondul de ten poate fi mai fluid sau cel mult cu o acoperire medie, insa textura sa va fi lejera, cat mai blanda. Pentru fixarea fondului de ten ne bazam pe o pudra translucida sau o pudra libera, pentru a nu incarca prea mult machiajul, urmarind scopul tinta de a mentine o textura fina specifica unui machiaj de zi.

Machiaj de zi

Expunerea la lumina naturala sau artificiala este targetul unui machiaj de zi pentru ca acesta trebuie sa reflecte lumina aducand stralucire pe fata ta. Ajutorul vine si aici prin aplicarea unui iluminator in locuri cheie ale fetei tale pe care stilistii 1Dream le cunosc. Zona arcadei, putin mai sus de pomete, colturile interioare ale ochilor, deasupra buzei sau in zona arcului lui Cupidon.

Ne bazam pe profesionalismul nostru si iti vom explica toti acesti pasi pe care ii facem atunci cand realizam un machiaj de zi in salonul nostru si te invitam oricand doresti sa ne fii alaturi pentru ca iti vom arata ce inseamna cu adevarat sa te simti stralucitoare si increzatoare in fiecare zi.