tratamente faciale

Gama de produse profesionale Ericson pentru TRATAMENTE FACIALE este in prezent varful de lance in lupta impotriva celor mai nedorite manifestari ale pielii tale. Infrumusetarea este o arta pe care salonul nostru ti-o ofera intr-o maniera dedicata tie, iar pentru a ajunge la cel mai bun rezultat avem nevoie de cel mai bun aliat pe langa echipa de profesionisti care lucreaza pentru tine. Acest aliat vine odata cu gama de produse Ericson TRATAMENTE FACIALE, care include solutii moderne si testate la nivel international si care au efecte rapid vizibile si de lunga durata. Daca vei avea nevoie de o eliminare corecta si eficienta a celulelor grase iti vom recomanda INSULINOL care a fost conceput ca un veritabil inhibitor al apetitului celulelor adipose, punandu-le la o adevarata dieta ce va avea drept urmare disparitia sau in orice caz diminuarea vizibila a celulitei.

Tratamente faciale

Cand pe perioada adolescentei si nu doar atunci ai atat de mult de furca cu acneea noi iti recomandam ACTI-BIOTIC care se remarca prin stimularea producerii de antibiotic natural in corpul tau si evident indepartarea necesitatii celui pe care l-ai introduce in corp in alt tip de tratamente. Acest produs pentru TRATAMENTE FACIALE din gama produse Ericson este un excelent fito-complex care va preveni actiunea microbiana ce se face responsabila de acneea suparatoare. Luminozitatea din jurul ochilor va deveni realitate dupa TRATAMETNE FACIALE cu BIO OPTIC care actioneaza pentru revitalizarea cu pana la 68% a ridurilor din jurul acestora si ofera o adevarata infuzie de sanatate cu vitamina C la nivelul pielii, vitamina care joaca un rol esential ca antioxidant, impreuna cu vintaminele A si B ce vor hidrata zonele cu piele uscata in scopul netezirii si revenirii elasticitatii acestora.

Tratament facial

Tot in gama produse Ericson pentru TRATAMENTE FACIALE vei avea oportunitatea sa beneficiezi de aportul ENERGY LIFT si HIDRA CLINIC fiecare dintre ele inmagazinand adevarate mixuri de sanatate pentru pielea ta. Primul este dedicat si actioneaza complet neinvaziv pentru imbunatatirea, intariarea si extinderea elasticitatii fibrelor tesutului lucrand atat pentru efect de umplere cat si de subtiere in functie de necesitati. Pe cel de-al doilea il vei aprecia pentru efectul de sinteza a colagenului din piele care va creste cu pana la 34% prin reglarea automata a hidratarii pielii la orice tip de temperatura a mediului. Toate aceste TRATAMENTE FACIALE complexe si dedicate cu mare acuratete pentru fiecare tip de necesitate in parte sunt disponibile in salonul nostru de infrumusetare pentru ca am hotarat ca tu sa beneficiezi in totalitate nu doar de profesionalismul echipei noastre ci si de cele mai avansate solutii pe care gama produse Ericson.