MASAJ ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic actioneaza asupra aspectului de coaja de portocala, in timp ce produsele anticelulitice patrund in piele si actioneaza din interior.

In general aceastea contin extracte de cofeina, paprika, guarana si alti ingredienti activi dovediti ca functioneaza asupra depozitelor de grasime, netezindu-le si eliminand aspectul neplacut la nivelul pielii. Miscarile din masajul anticelulitic sunt atent gandite si sunt facute in profunzime.

Tratamentul anticelulitic nu trebuie sa doara si nici sa invineteasca pentru obtinerea rezultatelor, deci nu trebuie sa iti faci probleme din aceasta cauza. Celulita este o problema a pielii care apare la femei indiferent de greutate. In general, apare la persoanele cu un program agitat si un stil de viata alert, care nu pot avea un program constant de exercitii fizice si nici o dieta echilibrata.

Pentru atenuarea celulitei si chiar eliminarea ei se recomanda miscare de cel putin 3 ori pe saptamana, o dieta sanatoasa, minim 2 litri de apa pe zi si proceduri facute in salon cu produse specifice. Un tratament anticelulitic complet contine 8-12 sedinte, efectuate cate 2-3 pe saptamana, cu cate o sedinta de intretinere la 3-4 saptamani dupa incheierea tratamentului initial.

Pentru o programare rapida, ne poti contacta la tel 0728 580 314.