EPILAT

Epilarea este cea mai rapida si eficienta metoda utilizata pentru a scapa de parul nedorit, pentru o perioada indelungata.

Salon epilat

Poti opta pentru varianta traditionala, salon epilat cu ceara, sau putem aplica pasta de zahar si vei beneficia astfel de numeroasele avantaje ale acestei metode revolutionare. Vezi lista noastra de preturi pentru serviciile de cosmetica si fa-ti o programare pentru epilat la 0728 580 314.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Epilare definitiva

Epilare definitiva

MAI MULT

Epilare definitiva

Rasul, smulgerea, epilarea cu ceara si cremele depilatoare ofera solutii temporare ce sunt inconvenabile, iritante si dezordonate. Pentru un efect de durata recomandam epilarea definitiva.

Epilat cu zahar

Epilat cu zahar

MAI MULT

Epilat cu zahar

Epilarea cu pasta de zahar este cea mai noua si revolutionara metoda de indepartare a parului nedorit. Avantajele sunt multiple: produsul este 100 % natural (contine doar apa, zahar si suc de lamaie), iritatia este minima, iar piele se curata complet dupa epilare.

Epilat ceara

Epilat ceara

MAI MULT

Epilat ceara

Pentru ca pielea ta sa fie fina timp mai indelungat apeleaza la epilarea cu ceara. Aceasta smulge firele de la radacina, ajutand la subtierea firului de par si incetinirea cresterii lui.

Salon pensat

Salon pensat

MAI MULT

Salon pensat

Sprancenele ne incadreaza fata iar de cateva sezoane sunt in atentia designerilor si a make-up artistilor. Acum se poarta sprancenele groase, conturate, cu aspect natural, eventual chiar usor dezordonate si niciun machiaj nu este complet fara un accent pe sprancene.