TRATAMENT TEN GRAS SI ACNEE

tratament acnee si ten gras

Controlati eficient si diminuati efectele tenului gras cu ACTI-BIOTIC

Trecerea prin perioada adolescentei poate fi dificila pentru ambele sexe atunci cand rebela acnee isi face debutul si poate continua chiar si la varste mai mari. Daca pana in prezent metodele de tratament, sau cel putin pentru ameliorarea efectelor, se bazeaza pe folosirea de produse care au in compozitie antibiotice, iata ca ERICSON LABORATOIRE vine cu o formula noua care nu mai are niciun fel de legatura cu tot ce ati experimentat pana in prezent.

Lucrul la acest produs pentru combatarea si atentuarea efectelor acneei a plecat de la studiul privind fiziologia generala a tenului gras despre care s-a dovedit prin studii medicale ca are o cauza hormonala. Perioada adolescentei este cea mai favorabila ca aparitiei a acneei datorita unei adevarate furtuni hormonale ce se produce in organism si va afecata in medie circa 85% dintre adolescenti. Secretia de sebum va scadea treptat pana la niveluri accetabile undeva dupa varsta de 30 de ani. Insa sunt situatii cand se poate reactiva fiind stimulata de actiunea hormonilor. Chiar dupa varsta de 30 de ani unele femei sunt predispuse in a avea tenul gras si ca atare pot fi afectate de aparitia acneei.

Tratament ten gras si acnee

Analizarea acestor studii au stat la baza formulei de tratament cu ACTI-BIOTIC care a avut de la inceput drept tinta crearea unui produs complex pentru tenul gras in general, dar in special pentru cel care are predispozitie pentru aparitia acneei. Eliminarea antibioticului din reteta tratamentului este benefica pentu ca stim cu totii ca efectele acestor substante asupra organismului nu sunt deloc neglijabile.

Scopul noii formule de tratament este de a actiona asupra problemelor des intalnite ale pielii mixte pentru a reduce in special activitatea productiva a glandelor hiper-seboreice, avand drept efect ameliorarea vizibila a rozaceei, diminuarea aparitiei si persistentei punctelor negre si a celor albe cu acumulare de grasime, dar si o foarte buna hidratare a tesului cutanat in zonele unde acesta este uscat.

Nu lasati la intamplare disconfortul ce poate aparea natural intr-o anumita perioada a vietii si consultati un profesionist in tratamente cosmetice pentru a primi cea mai actuala solutie disponibila pe care ERICSON LABORATOIRE o ofera.

tratament acnee si ten gras

Formula gasita de cercetatorii de la ERICSON LABORATOIRE este capabila sa stimuleze eliberarea de catre organism a necesarului de atibiotic natural care sa aiba grija de piele. ACTI-BIOTIC este conceput cu ingrediente prietenoase intre care se regaseste un fito-complex cu putere remarcabila de stimulare a sintezei antibioticelor naturale din piele care vor actiona si vor preveni simultan activarea actiunii microbiene la nivelului tesutului ce este responsabila de declasarea acneei in conditiile aratate.