TRATAMENT ENERGY LIFT

Tratament Energy Lift

ENERGY LIFT – Pentru mai multa elasticitate si fermitate a pielii. Scopul unui tratament cosmetic modern este in primul rand sa ajute la regenerarea tesuturilor si la punerea in miscare a producerii naturale de colagen in asa fel incat sa fie evitate procedurile invazive asupra pielii. Orice tratament care exlude un tratament chirurgical, fie el si de simpla factura, este un tratament benefic si de dorit pentru scopul recuperarii urmarite. Plecand de la aceste premise ERICSON LABORATOIRE a conceput un nou produs care se incadreaza perfect in ideea amintita pentru tratamentele de infrumusetare care joaca un rol direct si vizibil anti-imbatranire a pielii, excluzand complet orice procedura invaziva. ENERGY LIFT este conceput cu molecule de ultima generatie care contribuie la stimularea conditiilor de crestere si regenerare naturala a tesuturilor si creaza un suport important pentru intarirea fermitatii acestora, inclusiv prin aparitia unui efect de volum.

Tratament Energy Lift

Un tratament cu ENERGY LIFT care va fi aplicat corect si constant va remodela conturul si liniile subtile ale fetei fara sa fie nevoie de implicarea vreunei secvente chirurgicale. Evaluarea starii sanatatii tegumetului se realizeaza numai in cadrul unui salon cosmetic, iar planul de aplicare a tratamentului va fi propus de un cosmetician profesionist care cunoaste in amanunt produsul si tehnicile de lucru asa cum sunt prevazute chiar de catre ERICSON LABORATOIRE. Acest tratament cosmetic inovator este deja apreciat.

Tratament ten uscat

Acesta se afla in fruntea solutiilor non-invazive in domeniul dermo-cosmetic gratie cercetarii si gasirii celor mai bune molecule care au primit maximul de imbunatatiri pe care stiinta le are disponibile in prezent. Rezultatele sunt cert vizibile, iar tinta atat de intens urmarita de a nu se ajunge la trauma unei interventii chirurgicale pentru lifting facial a devenit acum o realitate de care puteti beneficia. Anvergura beneficiilor primite la aplicarea ENERGY LIFT a fost deja testata si rezultatele sunt definite precis prin:

  • actiunea de simulare a factorilor de regenerare a pielii;
  • actiunea de imbunatatire a calitatii fibrelor ce asigura suportul tesutului;
  • actiunea de intarire si elasticitate a tesutului;
  • actiunea duala de recuperare a conturului fetei prin:
  • Re-Fill – propaga efectul de umplere;
  • Re-Slim – propaga efectul de subtiere. Nu trebuie decat sa indrazniti sa aveti incredere in tehnicile actuale de tratament cosmetic non-invaziv, iar ENERGY LIFT va fi solutia despre care merita sa va informati direct intreband profesionistii din salonul nostru.
tratament energy