TRATAMENT CONTURUL OCHILOR

BIO OPTIC – Pentru mai multa luminozitate in jurul ochilor

Expresia faciala are o contributie esentiala in starea de bine resimtita, iar starea sanatatii pielii din jurul l si chiar remediate atat timp cat atentia pe care merita sa le-o acordam se afla la un nivel ce arata interesul pentru propria infatisare.

Ridurile de expresie din jurul ochilor si pungile de sub ochi pot fi combatute si ameliorate semnificativ cu ajutorul celei mai moderne solutii de tratament propusa de ERICSON LABORATOIRE.

In formula complexa conceputa de ERICSON LABORATOIRE se regaseste cel mai important ingredient cu rol antioxidant – vitamina C. Aceasta va ajuta la stimularea producerii naturale de colagen si va neutraliza radicalii liberi care sunt responsabili pentru efectul de imbatranire a pielii. In plus BIO OPTIC contine cea mai eficienta combinatie de vitamine: A si B care actioneaza pentru hidratarea zonelor de piele uscata, avand si rol de intindere si netezire a acesteia. Restul ingredientelor cum sunt calciu, potasiu, glucoza si fructoza naturale. Acestea sunt de natura sa ajute la refacerea tesutului supus tratamentului prin actiunea lor stimulatoare, antiinflamatoare si usor antiseptica.

tratament conturul ochilor

Nu lasati niciodata la intamplare aspectul pielii la nivelul ochilor si solicitati. Inca de la cel mai mic disconfort pe care il observati expertiza unui profesionist din cadrul salonului cosmetic. Va puteti bucura in cel mai scurt timp de o recuperare importanta a expresiei faciale. Cu atat mai mult merita sa profitati de produse si tratamente certificate de ERICSON LABORATOIRE. Tratamentul cu BIO OPTIC are ca scop directionarea precisa a continutului formulei sale care va actiona asupra conturului din jurul ochilor prin hranirea si protejarea tesutului afectat cu un cumul de substante ce au efect general hipo-alergic si antioxidant si ajuta la reducerea pungilor care sunt prezente sub ochi, a cearcanelor, precum si diminuarea cu un procent de pana la 68% a ridurilor adanci.