TRATAMENT ANTICELULITIC

TRATAMENT ANTICELULITIC

INSULINOL – Dieta neinvaziva creata special pentru celulele grase din organism

Efortul si rezultatele excelente ale cercetarilor echipei Ericson Laboratoire va sunt acum la indemana prin folosirea noului produs INSULINOL care a fost creat cu un scop precis – lupta impotriva celulitei si a grasimilor localizate, precum si controlul prin diminuarea semnificativa a efectelor pe care aceastea le produc. Se poate spune ca prin aplicarea consecventa a acestui tratament veti impune o adevarata dieta celulelor adipoase care sunt responsabile de acumularile inestetice de pe coapse si fese.

INSULINOL CELLULIT – DIET este in prezent varful de lance al tratamentelor care inhiba dezvoltarea celulelor adipoase si se bazeaza pe stoparea formarii glucozei care hraneste la randu-i adipocitele. Formula sa intensiva este structurata pe descoperirea unei molecule cu efect directionat care va actiona asupra modalitatii de hranire a adipocitelor si isi va manifesta efectul chiar din interiorul celulelor vizate.

Tratament anticelulitic

Dihidromiricetina este o proteina care joaca un rol invers decat cel al insulinei. Insulina din organism este un hormon natural care stimuleaza sinteza lipidelor si directioneaza acumularea lor in tesutul adipos. Practic aceasta noua proteina face ca tratamentul cu INSULINOL sa spune STOP hranirii adipocitelor, punandu-le la dieta prin inhibarea apetitului lor. Toate ordinele venite acum de la insulina din organism si care aratau adipocitelor sa se hraneasca continuu cu glucoza pe care o primeau in scopul producerii de grasime vor fi acum controlate precis de formula INSULINOL CELLULIT – DIET.

Este usor de imginat ce se intampla atunci cand orice suplus de energie nu este consumat la timp si in cantitate suficienta. Acumularea de tesut adipos si grasimi vor ramane la timpul trecut prin control eficient odata cu aplicarea noului tratament de remodelare de la ERICSON LABORATOIRE.

tratament anticelulitic

In plus formula de tratament cu INSULINOL CELLULIT – DIET este purtatoare a unei actiuni termice accelerate si ajuta in eliminarea vergeturilor si refacerea microcapilarelor pentru ca este imbogatita cu ingredienti activi suplimentari ce actioneaza eficient si asupra celorlalte complicatii ale tesuturilor afectate de celulita:

  • actiune de eliminare consistenta printr-un drenaj eficient a apei interstitiale acumulate;
  • actiune de refacere a microcapilarelor slabite;
  • actiune de prevenire a aparitiei sau chiar tratament a vergeturilor;
  • actiune de refacere a elasticitatii tesuturilor.

Intrebati cat mai curand profesionistii in tratamente cosmetice despre cum puteti beneficia si profitata de creatia ERICSON LABORATOIRE si aplicarea tratamentului cu INSULINOL.