EXTENSII GENE NATURALE

extensii-gene-naturale-8

Extensii gene naturale – solutia pentru tine, daca nu iti place sa iti aplici zilnic mascara sau preferi sa arati perfect imediat ce te-ai trezit.

De asemenea, poti incerca extensiile naturale daca genele tale sunt scurte, rare sau deschise la culoare si vrei sa iti pui ochii in evidenta. S-a demonstrat ca look-ul preferat de femei este cel cu ochii conturati. Genele sunt un element care joaca un rol foarte important.

Extensiile de gene iti ofera o privire dramatica fara sa fie cazul sa aplici un produs de make-up. Iti contureaza privirea si iti dau deja impresia de ten machiat, chiar daca tu nu ai facut nimic in acest sens.

Extesii gene

Daca iti pui extensii de gene naturale poti avea in vedere chiar renuntarea la machiajul de zi al ochilor. Aplicarea se face fir cu fir, pe genele tale, fara a le deteriora oferind volum, alungire, curbare si culoare. Poti opta pentru gene 2D, 3D-6D sau gene Hollywood 7D-12D. Intretinerea se face la cateva saptamani pentru ca look-ul tau sa fie impecabil zi de zi.

Dupa efectuarea procedurii in salon vei primi si consilire cu privire la ingrijirea lor pentru ca genele sa reziste cat mai mult si sa isi pastreze aspectul natural.

Extensii gene naturale

Iar daca vrei sa incerci ceva nou poti opta pentru bio-ondulare sau laminarea genelor.

Daca doresti sa afli mai multe detalii, te asteptam cu drag in salonul nostru! Poti suna pentru o programare la 0728 580 314.