Sprancenele sunt parte a fizionomiei noastre si au o contributie semnificativa la balansul estetic si expresiv pe care il aratam in relatiile cu cei din jur. Atat femeile, cat si barbatii, se pot bucura de ameliorarea aspectului infatisarii prin pensat sprancene atat timp cat acesta se face de catre un profesionist. O mana sigura si un ochi avizat pot avea efecte excelente atunci cand vrem sa conturam, sa definim mai bine, sau sa aducem un plus de expresivitate chipului nostru.

Este bine sa ne preocupam de cum arata sprancenele noastre si sa primim periodic un serviciu de pensat sprancene profesional pentru ca ele sunt cele care au un aport de circa 80% in mimica fetei. Sprancenele pot afisa prin miscarea, nuantele formei si grosimea lor o mare intreaga de stari prin care trecem. Arcuirea lor, apropierea lor, pot avea efect amplificat atunci cand a fost facut un pensat sprancene profesional. Sigur vei fi pe maini bune langa stilistii de la 1Dream care pun in valoare toata priceperea lor.

Pentru pensat sprancene ai nevoie de o mana priceputa

Istoria ingrijirii si machiajului pentru sprancene se pierde in timpurile Egiptului antic unde se obisnuia ingrosarea exagerata a acestora ca semn al credintei in puterile supranaturale pe care egiptenii pretindeau ca le-ar fi avut. In timp odiseea formei sprancenelor a suportat toate trecerile modei vremurilor si s-a adaptat in contextele tot mai variate ale modei fiecarui timp. Sprancenele grecilor, ale romanilor sau cele din evul mediu au caracteristici care tin in special de puterea pozitiei sociale pe care trebuia sa o inspire cel care le purta intr-un anumit fel.

Pensat sprancene

Abia in anii 20, sprancenele au inceput sa fie pensate, drept pentru care cei care realizau machiajele vremii au avut din ce in ce mai mult de lucru pentru pensat sprancene. Filmele anilor aratau sprancene din ce in ce mai subtiri chiar si in anii 30, cand firmele specializate in make-up au inceput sa ofere tipare pentru pensat sprancene.] Pana in zilele noastre sprancenele au trecut din nou prin faza de „ingrosare” insa indiferent de deceniul pe care l-a parcurs moda un pensat sprancene a ramas in actualitate pentru ca forma lor trebuie mereu corelata cu forma fetei, iar ideea de baza este sa le porti exact asa cum iti sta cel mai bine. La 1Dream nu iti vom impune noi cum sa arate sprancenele tale, insa cu siguranta iti vom arata ce alternative ai pentru pensat sprancene in asa fel incat sa pleci fericita de noua lor forma.