Un produs de calitate cum este OLAPLEX TRATAMENT PAR si care isi castiga atat de repede popularitatea, inseamna ca reuneste acele calitati pe care oricare alte produse similare nu reusesc sa le detina simultan. Atunci cand te afli in situatia de a fi incercat remedii care mai de care mai promitatoare si constati ca parului tau nu-i prieste nimic, sau rezultatele sunt mult prea putin satisfacatoare, cere in salonul nostru mai multe amanunte despre acest tratament pentru parul deteriorat si fragil in general.

Cauzele pentru care parul a ajuns in aceste stadiu pot tine de felul in care il ingrijesti, de produsele folosite acasa si/sau interventiile la care l-ai spus, insa la fel de bine exista factori externi pe care nu ii poti controla. Cel mai util si totodata sanatos la propriu este sa te bazezi pe expertiza unui stilist profesionist care poate sa puna un verdict corect in privinta starii de sanatate in care se afla parul si care este modalitatea de interventie pe care trebuie sa o ai in vedere pentru insanatosire.

tratament par olaplex olaplex-tratament-par

TRATAMENT PAR

La noi in salon cand vorbim despre insanatosirea parului recomandam de fiecare data OLAPLEX TRATAMENT PAR pentru ca stim exact care este efectul acestui produs pentru scopul pe care vrei sa-l atingi. Actiunea sa nu este una obisnuita, ci a fost conceputa special pentru a genera un efect complet pentru reconstructia firului de par plecand exact de la radacina, pentru ca acela este locul care trebuie insanatosit in prima instanta.

Punerea la lucru a OLAPLEX TRATAMENT PAR se face in trei pasi, insa doar primii doi sunt rezervati stilistului care il va aplica in functie de starea in care se afla parul. Nimic nu te va impiedica sa te vopsesti asa cum iti doresti pentru ca acest tratament pentru par se poate amesteca cu nuanta ta preferata si va actiona ca multiplicator de legatura. La fel de bine se poate aplica direct pe par ca tratament de sine statator, rezultatele fiind excelente inca de la prima sedinta.

OLAPLEX TRATAMENT PAR

Al doilea pas dureaza circa 20 de minute timp in care OLAPLEX TRATAMENT PAR actioneaza dupa clatirea parului, devenind un adevarat perfector de legaturi gratie formulei sale speciale de corectie a structurii firului de par. Ajunsa acasa ai la indemana al treilea pas pe care noi iti recomandam sa-l realizezi cu atentie o data pe saptamana pentru ca OLAPLEX TRATAMENT PAR sa devina cu adevarat eficient pentru sanatatea, stralucirea si integritatea parului tau. Stilistul nostru te va ajuta cu toate sfaturile si iti va raspunde la toate intrebarile pe care ti le pui de fiecare data cand vei sta de vorba cu noi la salonul de infrumusetare.

tratament par