impletituri par gri

Daca esti noncoformista si poti accepta orice provocare, cum ar fi sa porti par gri? Nu este nicio problema acum in a solicita intr-un salon de infrumusetare par gri vopsit pentru ca deja celebritatile din lumea intreaga au ales aceasta culoare si variante de nuanta pentru vopsit gri. Desi ai putea avea la prima vedere o retinere pentru ca parul gri este asociat cu o varsta inaintata cand procesul depigmentari firului de par este mai accentuat, daca vei cere parea unui stilist din salonul de infrumusetare ai putea sa-ti schimbi rapid perceptia.

Grey silver hair

salon balayage gri

Grey silver hair este propus acum intr-o maniera cu totul spectaculoasa pentru ca produsele profesionale care se utlizeaza confera un luciu aparte si daca totul este bine pus la punct si in privinta machiajului rezultatul va fi in masura sa te impresioneze. Cauta cat mai multe informatii si imagini despre par gri si incearca sa faci o asociere cu fizionomia ta. S-ar putea ca la prima vedere sa nu ti se para potrivit sa alegi par gri vopsit, de aceea cere sfatul unui stilist pentru ca este foarte posibil ca insasi tunsura pe care o ai in acel moment sa nu fie potrivita pentru vopsit gri, prin urmare o noua tunsura te va avantaja pentru vopsit gri.

 

Vopsit gri

salon impletituri par gri

Fiind vorba despre grey silver hair sunt necesare o suma de conditii pentru ca efectul unei astfel de schimbari de look sa fie maxim, prin urmare nu te lasa impresionata dupa primele pareri pe care ti le faci singura, sau cu atat mai mult ascultand parerile unor persoane care s-ar putea sa nu aiba simtul estetic si cromatic suficient de bine antrenat. Oricand te simti pregatita, pentru ca s-ar putea sa revii acasa cu par gri, rezerva o ora in salonul de infrumusetare si stai de vorba cu stilistul specializat in grey silver hair. Este fara indoiala o schimbare de look cu care vei impresiona pe toata lumea, insa daca ti-o doresti cu adevarat, nimic nu este imposibil!

Vopsit par gri

Nu te grabi sa iei o decizie, ba chiar solicita sa vizionezi cat mai multe variante de rezultat dupa un vopsit gri, incat sa iti formezi o imagine proprie a felului in care look-ul tau se va schimba. Cu siguranta ca nu vei fi lasata sa faci greseli in alegere pentru ca un stilist profesionist stie exact daca par gri vopsit se va mula perfect pe fizionomia ta si iti va explica daca sunt necesare si alte corectii estetice sau cromatice pentru un rezultat cu care sa te simti multumita. Pentru mai multe detalii poti accesa pagina vopsit gri AICI!