pedicure

pedichiura

Daca ti-ai ingrijit mainile si unghiile, nu uita ca si pedichiura este la fel de importanta, iar picioarele tale trebuie sa aiba parte de un moment de rasfat.

La 1Dream Beauty Studio acordam o importanta deosebita realizarii pedichiurii. Astfel, picioarele tale vor fi mangaiate cu creme hidratante, pielea ingrosata va fi indepartata, unghiile vor fi curatate si li se va da forma, iar la final va fi aplicata oja preferata. Pentru ca rasfatul sa fie deplin, in timp ce savurezi bautura preferata te vei bucura si de un mini masaj care sa te detensioneze si sa te energizeze pentru intreaga zi.

Si pentru ca la manichiura ai avut de ales dintr-o paleta larga de servicii, si cand vine vorba de pedichiura poti opta pentru cea clasica, spa, semipermanenta sau cea in gel si de ce nu, pedichiura nail art daca te pregatesti de concediul la mare sau de un eveniment in care vei purta pantofi decupati.

Te asteptam in salonul nostru si iti promitem ca vei avea parte de un tratament deosebit! Suna la 0728 580 314 pentru a-ti face o programare rapida.