powder manicure

deep powder

Manichiura cu pudra – un nou produs, o noua alegere pentru o manichiura impecabila

Manichiura cu pudra este o manichiura unica, reprezentand un nou trand. Acest tip de manichiura se regaseste din ce in ce mai des in preferintele oricarei femei care isi doreste o manichiura cu adevarat inedita. Tehnica prin care se realizeaza aceasta manichiura este una simpla, ea presupune aplicarea unei pudre peste fiecare unghie, fara a fi necesara uscarea la lampa UV. Pe unghie se aplica un gel special cu rol de adeziv, dupa care se baga unghia in recipientul cu pudra, pentru a obtine culoarea si modelul dorit. Iar apoi unghia se usuca in aer liber.

 

Iata beneficiile unei manichiuri cu pudra!

  • SE USUCA IN AER LIBER – manichiura cu pudra nu are nevoie de uscare in lampa UV.
  • Rezistena – Ca si in cadrul manichiurii cu gel, manichiura cu pudra are o rezistenta mai lunga in timp.
  • Aspectul – aceasta este una dintre cele mai spectaculoase manichiuri, deoarece unghiile capata un aspect stralucitor, iar pudra se poate aplica in straturi pentru un efect coloristic aparte
  • Look-ul inedit – acest produs este extrem de nou, iar aspectul unor unghii cu pudra este extrem de frumos, oferind o manichiura profesionala, impecabila.

Vrei sa-ti faci programare pentru o manichiura cu pudra sau pentru alt tip de manichiura la salonul 1Dream? Contacteaza-ne!

Cum se realizeaza o manichiura cu pudra?

Manichiura cu pudra este realizata printr-un proces cu pasi multipli. Mai intai se curata si se matuieste suprafata unghiei, apoi se ingrijesc cuticulele, iar apoi se aplica un lac special, ce are rolul de adeziv. Dupa acest pas urmeaza aplicarea unei pudre colorate pe suprafata unghiei, care vor da forma finala si culoarea dorita pentru unghii.  Se repeta introducerea unghiei in recipientul cu pudra pana cand se obtine un stat uniform, iar unghia capata aspectul dorit.

Modele manichiura cu pudra – cum poti iesi in evidenta prin intermediul unei astfel de manichiuri?

Manichiurile cu pudra reprezinta un nou trend, foarte permisiv in ceea ce priveste modelul ales sau culoarea unghiilor. Exista diverse modele de manichiuri cu pudra. Poti alege o simpla culoare sau poti alege un model complex cu unghii de culoare diferita. De asemenea, poti aplica diverse straturi pe aceeasi unghie, pentru a crea un aspect unic. Manichiura cu pudra este un nou tip de produs, care imbina cu succes tehnicile realizarii unei manichiuri profesionale, cu produsele de calitate superioara pe care le folosim la 1DREAM.

De ce sa alegi specialistii 1DREAM pentru a-ti face manichiura cu pudra?

Daca iti doresti o manichiura impecabila, care sa aiba un aspect frumos si care sa reziste, ai nevoie de anumite produse si de un specialist care sa stie sa le aplice. Orice produs de calitate trebuie sa respecte 3 atuuri principale: sa se aplice usor, sa reziste in timp si sa se curete la fel de usor. O manichiura de calitate nu poate fi obtinuta fara un produs care sa respecte aceste 3 caracteristici. Tocmai de aceea, 1DREAM foloseste gama de produse CND – un brand cu peste 20 de ani de traditie in domeniu. In plus, daca persoanele care folosesc produsele nu sunt specializate si nu au experienta necesara pentru a realiza o manichiura, folosindu-se de acestea, rezultatul nu va fi unul multumitor.

La 1DREAM fiecare persoana care se ocupa de manichiura ta detine specializari pentru manichiura clasica, nail art si cursuri specializate de stilist protezist unghii. Lucram doar cu oameni certificati, cu experienta in domeniu, care si-au dovedit practic competentele. Prin aceste standarde impuse in salon ne asiguram ca oferim calitate si rezultate multumitoare pentru fiecare client. Ne tratam cu respect clientii si ne respectam profesia.

Vrei o manichiura efectuata ca la care? Contacteaza-ne!

Manichiura cu pudra pret – cat te costa o astfel de manichiura la salonul 1DREAM?

Preturile fiecarei manichiuri sunt standard si le poti afla consultand sectiunea de preturi de pe site-ul nostru sau adresandu-te unui operator din salonul nostru. Contacteaza-ne pentru a te programa sau pentru a afla mai multe detalii despre acest tip de manichiura.

Manichiura cu pudra – o tehnica noua, utilizata de foarte multe femei, din ce in ce mai des.

Manichiura cu pudra nu mai este straina fata de interesele actuale ale femeilor. Acest tip de unghii cu pudra a devenit tot mai popular pe retelele de socializare, iar in ultima vreme manichiura cu pudra reprezinta o alegere din ce in ce mai frecventa in viata de zi cu zi  pentru orice femeie.

Aceasta ofera un aspect spectaculos si catifelat, in plus, o manichiura cu pudra este potrivita atat pentru o tinuta casual, cat si pentru a impresiona intr-o tinuta eleganta. Astfel, usurinta prin care poate fei asortata cu orice tip de tinuta si cu orice look, face ca acest tip de manichiura sa fie o alegere la indemana pentru orice domnisoara care isi doreste sa iasa in evidenta. 

Vrei si tu o manichiura cu pudra realizata cu produse de specialitate de catre un profesionist? Contacteaza-ne si fa-ti o programare la 1DREAM!

Vrei mai multe detalii despre acest tip de manchiura cu pudra sau despre preturi si produse folosite? Contacteaza-ne!

Daca doresti sa afli mai multe despre produsele folosite de noi, despre ceea ce presupune o manichiura cu pudra sau despre preturi, nu ezita sa ne contactezi. Un operator de-al nostru va prelua imediat mesajul tau si iti va oferi informatiile necesare.

Iar daca doresti sa te programezi in carul salonului nostru pentru orice tip de manichiura, ne poti contacta sau te poti programa direct pe site, prin completarea formularului de contact.

Ai grija de unghiile tale, deoarece ele reprezinta cartea ta de vizita, ca femeie. O manichiura impecabila, curata si ingrijita poate spune multe lucruri despre tine.

Contacteaza-ne daca doresti sa iesi in evidenta cu ajutorul stilului unghiilor tale!