bridal makeup

machiaj mireasa

Machiajul de mireasa este unul la care trebuie sa te gandesti foarte bine si pentru care sa apelezi la sfaturile unui specialist care sa te consilieze.

Daca ai stabilit deja ziua cea mare si ai pus la punct principalele elemente ale nuntii, a venit momentul sa alegi look-ul pe care il vei avea in acea zi. Machiajul de mireasa este foarte important, deoarece trebuie sa fie rezistent, atat pe parcursul zilei, cat si seara la petrecere si sa ramana impecabil indiferent de vreme sau de cate ori vei fi pupata si imbratisata de cei dragi.

Machiaj de seara

De asemenea, trebuie sa ti se potriveasca, sa fie pe stilul tau si sa se asorteze cu rochia si tema nuntii. Si nu in ultimul rand trebuie sa fie frumos, sa il adori, pentru ca il vei vedea de fiecare data cand te vei uita la pozele de nunta.

Asa ca, pentru a stabili stilul de machiaj care ti se potriveste este nevoie de cateva probe, in cadrul carora te asteptam in salon iar in timp ce bem o cafea ne uitam la pozele cu inspiratia pentru nunta ta, discutam ce stiluri iti plac si ce nu ti se potriveste. Apoi, dupa ce s-a conturat o idee de look, vei proba cateva machiaje pentru a decide care iti place cel mai mult si care te face sa te simti minunat. Iar cand vei veni in ziua cea mare vei putea sa te relaxezi pentru ca vei sti ca totul va arata impecabil si nunta ta va fi una superba de care sa iti amintesti cu drag!

Consulta lista de preturi pentru machiaj de mireasa si programeaza-te pentru probe la numarul de telefon 0728 580 314