dry skin treatment

HYDRA CLINIC – Castiga lupta impotriva pielii uscate Inconvenientele unui tegument uscat sunt cunoscute iar solutiile de durata se pot obtine doar prin aplicarea unui tratament care intruneste elemente sigure si testate cu rezultate foarte bune. ERICSON LABORATOIRE va pune la dispozitie noua formula inovatoare pentru tratarea pielii uscate prin produsul HYDRA CLINIC care este apt sa ajute direct la ridicarea si mentinerea nivelului de hidratare din tesuturi, dar si la sinteza cu pana la 34% a colagenului din tegumente.

Studiile dedicate acestui proiect au tintit si o alta necesitate a persoanelor care sufera de aceasta disfunctie a epidermei si anume controlul hidratarii in functie de temperatura la care este expus corpul. In urma tratamentului cosmetic cu HYDRA CLINIC componentele sale activa sunt capabile sa regleze automat nivelul de apa din tesuturi, actionand direct in mecanismul natural de hidratare al pielii. In reteta produsului este prezent conceptul INTELLIGENT HYDRO-LIPIDE care sta in fapt la baza controlului retentiei si eliminarii apei din celulele pielii in raport conditionat de temperatura inconjuratoare.

Tratament piele uscata

La interior, gratie tratamentului cosmetic cu HYDRA CLINIC, se vor reproduce intr-o secventa biomimetica prefecta fosfolipide cutanate care sunt responsabile cu structura naturala hidrolipidica a pielii.

Tot acest procedeu cosmetic este controlat prin utilizarea tehnologiei AQUAPORIN, renumita dealtfel pentru rolul pe care il are in distribuirea apei in piele. Aquaporinele sunt acele canale microscopice prin care este controlat transferul apei inspre si dinspre celulele pielii. Existenta mai multor astfel de canale si in special sanatatea lor face ca hidratarea sa se produca chiar si in cele mai profunde straturi ale pielii.

Refacerea epidermei este si ea sustinuta perfect datorita introducerii in reteta HYDRA CLINIC a unui component extrem de pretios, asa-numitul Fito-Complex Auto-Reglator ce-si manifesta eficacitatea chiar si in cazul in care pielea este foarte uscata si cu disfunctie acuta de elasticitate.

Urmare a unui tratament cosmetic cu HYDRA CLINIC sunt constituite premisele recuperarii functiilor de baza ale pielii si o insanatosire prin hidratare care se va mentine pe termen lung. Toate informatiile si modalitatea de primire a tratamentului propus de ERICSON LABORATOIRE sunt acum disponibile daca veti cere amanunte in salon pentru cosmetica unde puteti accesa toata expertiza profesionala a momentului.