microdermabrasion

Succesul unui tratament cosmetic se bazeaza pe trei factori de care se va tine cont pentru ca beneficiile clientului sa fie maxime de fiecare data. In primul rand calitatea si performanta dovedita a produselor utilizate este esentiala. Pregatirea suprafetei pielii contribuie la o primire perfecta a tratamentului cosmetic in general si nu in ultimul rand profesionalismul tehnicianului cosmetician ajuta ca toate aceste proceduri sa fie impecabil realizate.

Tratament Microdermabraziune

Prin MICRODERMABRAZIUNE se realizeaza etapa de pregatire a suprafetei pielii, fiind vorba despre o etapa de curatare prin care se actioneaza noninvaziv pentru refacerea suprafetei cutanate prin exfoliere fina a stratului superior ce este constituit din celule moarte.

Actiunea in sine de curatare ten are rol de stimulare pentru producerea de colagen ceea ce se traduce prin aparitia unui strat nou de tegument ce va fi neted si evident sanatos. O serie de probleme ale pielii cum ar fi, petele ce apar la expunerea gresita la soare, zonele inrosite, cicatrici, unele linii fine ce se pot transforma in riduri si chiar lipsa stralucirii naturale a pielii, se pot remedia prin MICRODERMABRAZIUNE atat timp cat veti opta pentru un tratament constant.

Microdermabraziune

Specialistii in dermatologie confirma ca tratamentul cosmetic oferit de MICRODERMABRAZIUNE reprezinta cea mai eficienta metoda de refacere a elasticitatii tenului, curatare si reimprospatare, de aceea merita sa aveti parte de el in conditii profesionale pentru a crea oportunitatea aplicarii altor tipuri de tratamente cosmetice in care se utilizeaza formule avansate de hidratare si hranire a pielii. Aceste tratamente vor penetra mult mai usor pana in profunzimea straturilor pielii, raspunsul organimsului fiind perfect pentru scopul propus.

In salonul nostru acest tratament se realizeaza cu ajutorul unui aparat profesional de microdermabraziune cu diamante care utilizeaza capete de tratament sterile cu diferite grade de abraziune in asa fel incat personalizarea tratamentului aplicat sa fie cat mai precisa in functie de sensibilitatea pielii.

Etapele pentru acest tratament sunt precise, se realizeaza cu multa atentie si vor aduce efecte vizibile imediat dupa incheierea acestei sedinte, astfel:

  • Etapa pentru demachiere si tonifiere;
  • Etapa pentru consultul facial ce defineste pasii tratamentului personalizat;
  • Etapa pentru analiza a tenului cu dispozitivul de tip Skin Scanner;
  • Etapa pentru dezinfectare a tenului;
  • Etapa pentru MICRODERMABRAZIUNE propriu-zisa realizata in conditii sterile;
  • Etapa pentru dezinfectare si vizualizare a impuritatilor eliminate;
  • Etapa pentru aplicare a unei masti faciale pentru inchiderea porilor;
  • Etape pentru aplicare a unei creme hidratante si recomandari de intretinere a tenului.

Pentru rezultate optime si mai ales constante personalul nostru va poate oferi un plan de tratament facial personalizat prin MICRODERMABRAZIUNE care se va plia perfect pe tipul tenului dumneavoastra si va avea efect indelungat atat timp cat il veti respecta asa cum se cuvine.