MICROBLADING

microblandingO procedura de MICROBLADIG reprezinta solutia moderna care ofera cea mai buna varianta de reconstructie si totodata modelare cu stil pentru sprancene. Pas cu pas se vor lucra fire foarte subtiri si cu o prezenta extrem de reala. Pe toata durata procedurii nu se foloseste vreun aparat, iar pigmentul care se utilizeaza este introdus cu ajutorul unui dispozitiv asemanator unui creion ce este prevazut cu o lama de dimensiuni mici, purtatoare a mai multor ace care sunt de unica folosinta. Grosimea acelor este mai mica de trei ori decat a celor care sunt folosite pentru alte tipuri de aparate sau dispozitive, iar nivelul de adancime la care se ajunge pentru aplicarea pigmentului se limiteaza la stratul derm al pielii.

Microblading

Prin urmare veti beneficia de o tehnica moderna de micropigmentare a sprancenelor care are ca rezultat un tatuaj semipermanent, metoda despre care se stie ca in istoria infrumusetarii a fost pentru prima data utilizata cu tehnica acelor vremuri chiar de catre japonezi. Rezultatul va avea o finisare cu totul speciala si naturala pentru firele de par incat prin MICROBLADING veti resimti beneficii pe termen indelungat.

In cadrul salonului nostru utilizam pigmenti profesionali care nu contin substante periculoase cum sunt oxizii de fier sau alt tip de metale, aspect care este evident benefic pentru sanatate si simultan ofera un ecart de circa un an si jumatate pana la doi ani de persistenta a culorii fara ca aceasta sa treaca in vreo nuantare neplacuta.

Pentru o reusita perfecta va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte.

Salon microblading

Cand ati programat o sedinta de MICROBLADING va rugam sa evitati complet cafeaua, ceaiul negru si alcoolul cu cel putin 24 de ore inainte de procedura.

Pasii de lucru pentru MICROBLADING:

 • O discutie de consiliere pentru a stabili impreuna toate detaliile.Dezinfectarea sprancenelor si a zonei adiacente.
 • Stilizare si conturare a liniei sprancenelor urmata de stabilirea formei finale a sprancenei. Se poate opta in aceasta etapa pentru modificarea formei in acord cu preferintele dumneavoastra, dar si cu ajutorul consilierii oferite de noi.
 • Anestezie locala care actioneaza circa 20 de minute.
 • Aplicarea pigmentului pentru conturarea tatuajului. Se executa linii fine ce au nuante foarte apropiate fata de nuanta naturala a firului de par.
 • Aplicarea unei solutii de protectie pe baza de silicon pe care o veti pastra neatinsa timp de 24 de ore.

Va rugam ca dupa tatuajul prin MICROBLADING sa respectati urmatoarele reguli:

 • Nu aplicati produse de machiaj in apropierea acestuia.
 • Indepartati la 24H cu o discheta umezita produsul de protectie (crema siliconata).
 • Aplicati vaselina cosmetica prescrisa timp de 5 sau 6 zile, o data pe zi.
 • Nu atingeti zona tatuata, nu rupeti sau nu incercati desprinderea decuamarilor.
 • Sunt interzise timp de 2 pana la 3 saptamani: expunerea prelungita la soare, solar sau sauna, contactul cu apa (inot).
 • Nu practicati sport in forta (evitati transpiratia), nu initiati alte tratamente cosmetice.