DECOLORARE PAR

Daca esti deja hotarata sa faci un DECOLORARE PAR este bine sa afli cateva amanunte despre rezultatele care se pot obtine prin aceasta metoda si in special de ce anume merita sa tii cont. Pentru DECOLORARE PAR VOPSIT noi iti recomandam sa alegi o solutie de lucru profesionala si sa iti faci timp sa stai de vorba cu unul dintre stilistii nostri la salon. Nu iti spunem asta pentru ca nu ai putea sa realizezi singura procedura acasa, ci mai degraba pentru ca un supliment de consiliere si experienta pe care o are echipa noastra te pot ajuta sa nu faci vreo greseala in privinta nivelului pana la care vei merge in ideea pentru DECOLORARE PAR.

La DECOLORARE PAR VOPSIT se pot atinge pana la 8 tonuri de nuante, fiecare dintre ele oferindu-ti alte si alte perspective ulterioare in privinta look-ului tau. Granita dintre o nunata si alta, la prima vedere, ar putea fi nesemnificativa, insa per total suma dintre machiajul care ti se potriveste, stilul hainelor pe care le preferi si noua nuanta a parului tau, pot avea o importanta decisiva de care merita sa tii cont. Fie ca acum ai parul blond inchis sau un saten deschis, nuantarea prin cele 8 tonuri este posibila atat timp cat se vor respecta regulile de lucru.

DECOLORARE PAR VOPSIT

Exista si metode mai speciale pentru DECOLORARE PAR foarte inchis, cum ar fi satenul mediu si chiar pana la negru, insa in aceste situatii parul tau se va putea decolora cu cel mult 3 tonuri fara a exista vreun risc de a aparea suvite cu nuante rosiatice. In salonul nostru folosim tehnici si materiale profesionale pentru DECOLORARE PAR si iti vom explica cum decurge aceasta procedura si cum sa iti ingrijesti parul in zilele care urmeaza.O actiune profesionala pentru DECOLORARE PAR VOPSIT implica atentie deosebita pentru ca timpul de actiune al produselor puse la lucru trebuie atent stabilit si urmarit pentru a nu exista riscul depasirii actiunii acestora.

Mai mult de atat riscul arderii parului. Noi credem sa sunt motive suficiente pentru a lasa stilistul sa se ocupe de aceasta procedura incat rezultatul si in special beneficiile pe care le astepti sa fie perfecte si de lunga durata. Dupa ce procedura s-a incheiat merita sa respecti complet toate etapele de dupa pentru ca hranirea parului dupa DECOLORARE PAR VOPSIT este extrem de importanta. Noi vom aplica un prim balsam imediat dupa procedura insa acasa va trebuie sa continui sa ai grja de parul tau pentru a-i oferi acea stralucire pe care ti-o doresti atat de mult.

decolorare par decolorare par vopsit