Bucuria ta ca parinte este de a-ti vedea copilul cum creste sanatos si frumos si intre toate aspectele pe care le ai in vedere vei ajunge intr-o buna zi cand vei avea nevoie de un serviciu de tuns copii. In primele luni de viata bebelusul v-a bucurat pe toti cu fiecare nou inceput al sau. Prima baita, prima iesire la plimbare, primii pasi pe care ii face ajutat de catre tine, sau primele cuvinte. Iata ca ai ajuns in ziua in care o vizita la un salon specializat pentru tuns copii este necesara.

Cresterea parului la bebelusi este suficient de sustinuta incat s-a observat ca intr-o luna de zile firele de par adauga inca un centimetru fata de lungimea initiala. Sigur ca exista si factori care tin de bagajul genetic primit de copil astfel incat unii au parul mai des si mai aspru, iar altii mai matasos. In oricare dintre situatii pentru sanatatea, siguranta si intretinerea usoara a curateniei copilului, trebuie sa fie invatat cat mai curand cu experienta unui tuns copii.

De ce sa alegi profesionistii pentru tuns copii

Probabil ca ai auzit discutii despre aceasta prima acomodare a copilului in privinta tunsului si poate ca multe dintre cele aflate nu te-au facut sa te simti confortabil gandindu-te ca va veni si ziua primei tunsori. Este o noutate absoluta pentru cel mic, este un mediu nou, cu zgomote nestiute, cu persoane noi si mirosuri inedite care ar putea sa-l deranjeze si chiar sa-l sperie. Ei bine, noi iti spunem ca puteti veni relaxati pentru ca echipa noastra este una profesionista si avem specialisti in tuns copii care stiu exact cum sa se adapteze cand au in fata un client atat de pretios cum este copilul tau.

Tuns copii

Chiar daca nu pare o activitate foarte complicata, un tuns copii nu vei accepta sa fie facut decat dupa ce te-ai asigurat ca personalul salonului este pregatit profesional pentru asta si a mai realizat pana la acel moment alte tunsori pentru copii. Vei ramane tot timpul alaturi de copil, iar daca este necesar nu ezita sa il iei in brate pe durata tunsului, sa va jucati, sa vorbiti sau chiar sa cantati.

Unul dintre stilistii echipei 1Dream va petrece initial putin timp cu copilul pentru ca acesta sa se acomodeze cu el si cu locatia, pentru ca mai apoi cu miscari lente si sigure va incepe modelarea primei tunsori. Nu te feri sa ceri amanunte despre eventualele lotiuni care se pot folosi pentru copii, sau despre cum sunt dezinfectate masinile de tuns si foarfecile. Oricare dintre variantele de tuns copii va fi aleasa de catre stilistul nostru te asiguram ca toate ustensilele noastre sunt de fiecare data dezinfectate cu Isorapid care este o solutie profesionala sigura si eficienta.

Alege tunsoarea care se potriveste

Noi te asiguram ca prima experienta la tuns copii va fi una placuta si vom ramane prieteni pentru multa vreme pentru ca suntem pregatiti sa ne adaptam oricarui client care ne trece pragul, indiferent de varsta si mai cu seama iubim copiii.