Inainte de orice toti cei care suntem interesati de prezenta noastra in public, dar si in scocietate in general, suntem de acord ca moda si in special latura de infrumusetare ne-au modelat perceptiile si pretentiile odata cu trecerea timpului. In actualitate, indepartarea parului de pe corp cu ceara reprezinta varianta aleasa de tot mai multi, iar aceasta practica se pierde undeva in trecut.

In antichitate prezenta sau lipsa parului de pe corp si uneori chiar de pe cap, facea diferenta intre clasele sociale ale momentului, acest lucru fiind impus in asa fel incat delimitarea statului sa fie cat mai bine realizata. Venind in timp in anul 1915 o revista a publicat un indemn serios catre femei de a-si rade parul de la subsuoara pentru a putea purta diferite modele de imbracaminte fara maneci. De aici inainte metodele de epilare s-au dezvoltat si amplificat in rezonanta cu timpurile prin care profesionistii din saloanele de infrumusetare au cautat si cerut industriei cosmetice alte si alte solutii si elemente de sustinere practica incat o procedura de waxing sa fie perfecta si cat mai putin suparatoare.

De ce sa alegi epilatul cu ceara intr-un salon profesionist

Daca la inceputul anilor 2000 industria de profil a oferit doritorilor prima ceara alba pentru epilat, in prezent oferta este cu adevarat infloritoare in vanzarile cu amanuntul, dar mai cu seama oferta de epilat cu ceara este prezenta si in saloanele de infrumusetare. Oricine poate incerca acasa unul dintre produse, insa nu trebuie lasat la intamplare modul de actiune inainte si dupa aplicare. Diferenta intre cele doua variante prin care vei obtine o piele lipsita de par este data de modul de lucru si in special de priceperea profesionistilor in epilatul cu ceara.

Epilat cu ceara

In salonul 1Dream echipa noastra se preocupa de starea ta de relaxare inaintea oricarui tip de procedura de epilat cu ceara, fie ca doresti sa fie realizata pe toate locurile unde parul nu trebuie sa mai fie prezent, fie ca este necesara doar in anumite locuri, dar si produse profesionale care sunt deja testate si au condus direct la concluzia ca dupa aplicarea lor vor fi reduse considerabil efectele oricarui tip de epilat ai prefera.

Nu pretindem ca avem vreo formula magica prin care o eventuala roseata sau iritatie a pielii o vom impiedica cu siguranta. Cu toate acestea pentru ca iti oferim acces la cei mai buni practicanti in acest domeniu si ne bazam pe calitatea produselor si tehnicii pe care le folosim, poti sa ramai relaxata si in cel mai scurt timp vei intelege care este diferenta intre a te epila cu ceara acasa sau la salonul nostru.