Hotararea este cheia pentru o schimbare de look pentru ca indiferent de modificarile pe care vrei sa le faci ele se vor vedea imediat. Schimbarea in general nu este prietena cu persoanele conservatoare, insa si pentru ele exista solutii si variante minimale pentru a primi o noua stare de bine care se poate materializa printr-o alta abordare a tunsorii, printr-o coafura bine realizata, sau prin aplicarea unor trucuri cosmetice care retuseaza anumite imperfectiuni si in schimb pun in valoare trasaturi placute.

O schimbare de look este de lasat pe mana unui stilist care trebuie pentru inceput sa te cunoasca si caruia sa-i impartasesti motivul, sau motivele pentru care iti doresti acest lucru. Sunt momente cand o schimbare de look trebuie sa fie doar temporara pentru ca participi la un eveniment important si doresti sa revii ulterior la stilul tau obisnuit de zi cu zi. In alte conditii o schimbare de look vei dori sa o faci pentru ca ai motive serioase sa crezi ca varsta ta impune acest lucru, ori pot aparea cerinte legate de prezenta ta intr-un anumit loc de munca unde sunt impuse anumite reguli de prezentare in interactiunea cu alte persoane.

Cum te ajuta o schimbare de look realizata corect

Este foarte important sa stii ce ti se potriveste, iar in aceasta evaluare trebuie sa aduni mai multe atuuri care determina si conduc la o abordare corecta pentru o schimbare de look. Stilistul este in acest moment al vietii tale cel mai bun prieten pentru ca profesionalismul si experienta pe care le are devin decisive pentru un rezultat perfect. Retusurile nu au loc in aceast demers si cu atat mai mult rateurile sunt excluse, pentru ca ceva care nu iese bine din prima ar putea sa te puna pe ganduri si sa-ti spui ca ti se potriveste sau poate nu era cel mai bun moment pentru o schimbare de look. In salonul 1Dream te asiguram ca te vei simti inspirata si ingrijita din toate punctele de vedere.

Schimbare de look

Suntem bucurosi de fiecare data cand un client nou ne trece pragul si aflam cat de mult isi doreste o schimbare de look. Ce vom face te va uimi pentru ca inainte de orice ne vom aseza impreuna si vom sta de vorba intr-o ambianta cu adevarat relaxanta. Orice artist are nevoie sa cunoasca si sa se apropie de subiectul sau, iar tu vei fi pentru noi cel mai important subiect pentru care vom lucra atent la o schimbare de look care ti se va potrivi asa cum iti doresti.