Scuze ai putea gasi oricand cand distanta intre doua vizite la un coafor Bucuresti ajunge sa se masoare in luni de zile de la ultima ta trecere. Nu incercam sa-ti spunem ce ar fi bine sa faci, insa va exista un moment in care naturaletea parului tau se va estompa, lungimea lui ar putea sa te puna in dificultate in sensul de a-ti fi de folos din ce in ce mai multe clame de prindere, ca sa nu mai spunem despre necesitatea spalarii mai dese si cu dificultate din ce in ce mai crescuta.

Cat de util este sa vizitezi constant un coafor Bucuresti

Pe langa cele spuse, sanatatea parului nu este ceva de care sa nu iti pese. Sunt suficient de multe conditii in care parul incepe sa se deterioreze, luciul sau natural scade cu fiecare zi si firele cazute incep sa se indeseasca dupa fiecare periere. Sunt tot atatea semne ca exista factori care contribuie la ceea ce vezi in fiecare zi cand iti aranjezi parul si cu atat mai mult ar trebui sa te gandesti ca sfaturile si tratamentele pentru par primite intr-un coafor Bucuresti profesionist te pot apara de aceste neplaceri.

Daca intr-o buna zi observi ca parul tau se incurca mai usor si la periere formeaza imediat smocuri, ori volumul chiar si dupa mai multe minute de periere este nesemnificativ si forma este complet nesatisfacatoare, atunci este limpede ca ai nevoie sa mergi la un coafor Bucuresti pentru ajutor specializat si un serviciu de calitate.

Coafor Bucuresti preferat? 1Dream beauty salon

Povestea pe care mai toate dintre voi o stiti in legatura cu scurtarea la intervale regulate a parului, chiar la lungimi aproape „baietesti”, este doar o poveste. Parul nu va creste niciodata mai repede decat o face in mod natural. Singurul avantaj real pe care un stilist al unui salon de coafor Bucuresti ti-l poate confirma este legat de eliminarea varfurilor despicate si inestetice in sine si, de ce nu, avantajul unui nou look mult mai expresiv pe care o scurtare accentuata a parului ti-o poate oferi. Nu sunt excluse, la nevoie, tratamente speciale pentru parul degradat, indiferent care sunt cauzele acestui necaz, iar daca exista un loc pe care sa-l alegi pentru renasterea parului tau acestea este un coafor Bucuresti.

La 1Dream echipa noastra de profesionisti este intotdeauna atenta sa iti asculte doleantele si sa te consilieze pentru cea mai buna varianta de aranjare si intretinere a parului. Putem sta impreuna si privi eventuale modele de coafuri care iti plac, putem evalua impreuna chiar si combinatii intre solutii de tuns diferite, dar si idei pentru schimbarea culorii parului. Nu ai putea sa primesti in alte conditii toate aceste beneficii decat in cadrul organizat si langa stilistii unui coafor Bucuresti care isi dedica activitatea si priceperea pentru multumirea ta.