Fragilitatea unghiilor nu trebuie sa-ti puna in pericol starea de bunadispozitie, insa nici nu ar trebui sa ramai indiferenta. Vei adopta o atitudine in remedierea acestui fapt, iar profesionistii de la 1Dream te pot ajuta prin aplicarea de unghii false. Se afirma tot mai des ca unghiile reflecta starea de sanatate, iar fragilitatea lor ofera indicii ca acestea au nevoie de ingrijire. Prin aplicarea de unghii false poti remedia pentru o perioada de timp estetica unghiilor tale, insa merita sa afli de ce acestea nu sunt ferme si se rup sau plesnesc usor.

Cu siguranta ca exista si mici accidente casnice, ori legate de munca pe care o faci, cand unghiile se pot rupe. O astfel de intamplare poate sa apara exact cand ai mai multa nevoie ca eleganta unghilor tale sa fie perfecta. Atunci nu iti ramane decat sa apelezi la unghii false, insa nu oricum ci solicitand o aplicare performanta care este facuta de profesionisti.

Cand si cum te ajuta aplicarea de unghii false

Echipa 1Dream este la dispozitia ta si stie exact care sunt pasii pentru punerea de unghii false in asemenea maniera incat rezultatul sa fie incontestabil egal ca si atunci cand manichiura se face pe unghii obisnuite.

Este interesanta si istoria pentru unghii false despre care stim ca a fost pentru prima oara pusa in practica in anul 1934 prin patentarea de catre medicul dentist francez Maxwell Lappe. Acesta a creat un pigment pentru unghii ce avea calitatea de a nu afecta unghiile naturale si fusese creat in special pentru cei care au obiceiul de a-si roade unghiile. Abia in anul 1970 saloanele de infrumusetare au introdus in oferta lor unghii false, pentru ca ulterior tehnicile si materialele cu care stilistii lucreaza sa se perfectioneze constant, in special in ideea protejarii unghiilor naturale in fata solutiilor adezive care se utilizeaza pentru fixarea de unghii false.

Aplicare unghii false

Pentru ca stim ca orice femeie asociaza frumusetea unghiilor cu propria ei imagine, echipa de stilisti profesionisti de la 1Dream se preocupa continuu in a afla care sunt cele mai noi si sigure materiale, dar si metode de aplicare a unor unghii false. La noi in salon ai sa afli toate micile secrete de care te poti folosi pentru a-ti ameliora si chiar recupera in totalitate sanatatea unghilor tale pentru ca ne dorim ca lucrarile noastre de manichiura sa fie facute pe unghii sanatoase ce permit atat de multe si variate posiblitati de creatie.

In tot acest timp daca esti intr-o situatie pe care nu ai cum sa o controlezi pentru o perioada de timp in ceea ce priveste perfectiunea unghilor, noi te vom indruma si iti vom sugera ca purtarea de unghii false aplicate corect nu iti va produce niciun inconvenient.